Kā izskatās mamma un viņas meitas, kuras nekad mūžā nav griezušas matus

ASV Ilinoisas štatā dzīvo neparasta ģimene. Šajā ģimenē māte Tere Linna Rasela jau vairāk nekā 25 gadus nav griezusi matus.

Tere, būdama pusaudžu vecumā, pati sev apsolīja, ka negriezīs matus, un joprojām tur savu vārdu. Taču tas nav pats pārsteidzošākais. Arī viņas trīs meitas nolēma sekot mammas piemēram un pārtrauca griezt matus.

Teres Linnas un viņas trīs meitu kopējais matu garums ir aptuveni 3,5 metri! Pašai 43 gadus vecajai sievietei mati sniedzas gandrīz līdz grīdai. Lai izmazgātu matus, viņai ir jātup uz ceļiem, citādi viņa nokrīt no slapjo matu svara.

Nav viegli rūpēties par šādām cirtām. Lai tikai izmazgātu matus, nepieciešams ceturtdaļa pudelītes kondicioniera, un to ķemmēšana aizņem daudz laika.

Turklāt gari mati rada daudz grūtību. Bērni pastāvīgi uzkāpj mammai uz matiem. Aizverot automašīnas durvis, mati bieži tiek saspiesti, un putekļu sūcējs tos iesūc.

Stāsta varones vīrs vārdā Čips ir traks uz sievas matiem. Savulaik viņš ir iemīlējies Terē Linnā tikai viņas krāšņo matu dēļ.

Lasi vēl: Ekspress dārzeņu gatavošana: pat bietes būs gatavas 10 minūtēs

Kopumā laulātie audzina piecus bērnus. Viengadīgā Šapina vēl nav iestājusies Rapunceles klubā, bet vienīgais dēls arī neiegūs dalību šajā klubā. Lai gan, kas zina, varbūt arī viņš vēlēsies kļūt par puisi ar neticami gariem matiem.

Morisas pilsētiņā, kur dzīvo neparastā ģimene, Tere Linna jau vairākus gadus pēc kārtas ir uzvarētāja konkursā “Garākā ponija astīte”, un viņas meitas neatpaliek no savas mātes, iegūstot godalgotas vietas.

Tere Linna nepiespiež savas meitas audzēt garus matus, tā ir katras meitas apzināta izvēle. Un, ja kāda no viņām vēlēsies nogriezt savas garās matu cirtas, viņa neiebildīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment